Претрага

ПочетакВестиПосета Центру за пружање услуга социјалне заштите

Наша школа домаћин Актива директора медицинских школа Србије

Директор Виктор Фелбаб са учесницима састанка

У понедељак и уторак, 18. и 19. марта, наша школа је по први пут била домаћин састанка Актива директора медицинских школа Србије. Присуствовали су директори и помоћници директора из 24 средње медицинске школе са територије наше земље. Током дводневног састанка разговарало се о текућим проблемима и новинама у области средњег стручног образовања, као и о организовању републичких такмичења за ученике медицинске струке.

Радни део састанка одржан је у просторијама Дома ученика "Никола Војводић", а у протоколарном делу директори су посетили зграду Општине, где их је угостио заменик председника Милош Латиновић. За угледне госте организована је и посета Народном музеју, као и Центру за стручно усавршавање.

Албум фотографија са састанка погледајте овде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.