Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Tакмичењe „Шта знаш о здрављу“ 2015.

Наши ученици и професори на такмичењу

Општинско квиз-такмичење „Шта знаш о здрављу“ одржано је 31. марта 2015. у просторијама Црвеног крста Кикинде. Ово текмичење организује Црвени Крст, а овогодишњи мото је безбедна исхрана. У такмичењу су учествовали ученици кикиндских основних и средњих школа. У категорији омладине је учествовало 12 ученика чије одговоре је оцењивао жири у саставу: др Гордана Бистричић, др Весна Томин, др Лука Добријевић и др Маја Миљковић. На такмичењу је учествовало 6 ученица наше Школе: Јелена Напрта (I1), Драгана Сантрач (I1), Душка Крста (I1), Дајана Зарић (II1), Јована Мирков (II1) и Маја Леринц (II3). Дајана Зарић је освојила прво место, Јована Мирков и Драгана Сантрач су поделиле друго место, a Маја Леринц је освојила треће место.

Дајана Зарић ће, као победник, учествовати на покрајинској смотри „Шта знаш о здрављу” која ће бити одржана 15. априла 2015. године у Студију „М“ у Новом Саду.

Погледајте фотографије на сајту Црвеног крста Кикинде

 

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.