Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Драгана Сантрач на Републичком такмичењу из хемије

Д. Сантрач (десно) са ученицима Гимназије "Душан Васиљев" у Нишу

Републичко такмичење из хемије је одржано од 14. до 15. маја 2016. Домаћин такмичења је био Природно-математички факултет Универзитета у Нишу. Укупно је учествовало 164 ученика средњих школа у пет категорија.

Нашу школу је представљала ученица Драгана Сантрач (II1, лабораторијски техничар). Она је заузела 20. место у категорији ученика другог разреда. Са њом је на такмичењу била и професорица Радмила Папић-Милићев, њен ментор.

Такмичење се састојало из решавања проблемских задатака и експерименталних вежби. Најбољих 30% такмичара се после задатака пласирало на експериментални део.

Резултати такмичења

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.