Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Градско такмичење „Шта знаш о здрављу“ 2018.

 Такмичари са професоркама
У четвртак, 29. марта 2018. одржано је Општинско (Градско) такмичење "Шта знаш о здрављу" у просторијама Црвеног Крста Кикинде. Нашу школу су представљали ученици: Милица Сандић, Сања Веселиновић, Викторија Рац Сабо, Михаило Лав Лакета, Милан Весков (III1), Александара Пакашки, Игор Врбашки (II1) и Јована Рожајац (I1). Као и прошле гидине, доминирали су наши ученици. Прво место освојила је Милица Сандић, друго место Викторија Рац Сабо, а треће Михаило Лав Лакета.

Победница ће 12. априла учествовати на Покрајинској смотри у Новом Саду.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.