Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Успех наших ученика у квизу "Моја Кикинда"

Наши ученици у финалу
Екипа наше школе заузела је треће место у финалу четвртог издања квиза "Моја Кикинда - откријмо где живимо" који организује Градска Канцеларија за младе. Овај квиз намењен је ученицима основних и средњих школа, а циљ такмичења је упознавање историје, географије и културе свог краја.

Нашу екипу су чинили: Маја Дакић, Анабела Јовишић (I1), Јасмина Јерковић и Иван Стојадинов (II1), а вођа екипе је била професорица географије Јасна Томашев. За све учеснике финала обезбеђене су награде: лап-топ за школу и једнодневна екскурзија у Београд за ученике.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.