Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Општинско такмичење у рукомету

Општинско (градско) такмичење у рукомету за ученике средњих школа одржано је у среду 14. новембра 2018. у хали Спортског центра "Језеро". Женска екипа наше школе заузела је друго место јер је у финалу поражена од екипе Гимназије "Душан Васиљев". Наши момци су такође поражени од Гимназије, али у полуфиналу, па су заузели треће место. На окружно такмичење су се пласирали гимназијалци који су освојили прва места и у мушкој и у женској конкуренцији.

Женску екипу наше школе чиниле су: Јована Васиљевић, Тијана Васиљевић, Александра Зарић, Марија Мачковић, Маја Ђурковић, Александра Чубрило, Нада Радановић и Нена Зирамов, а мушку: Дарко Марјанов, Огњен Косановић, Жељко Тунић, Иван Стојадинов, Никола Мартинов, Предраг Татомир и Марко Цвијан. Вођа екипа је био професор физичког васпитања Виктор Фелбаб.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.