Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Милица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

 М. Сандић и С. Влајков
Милица Сандић, ученица одељења IV1, освојила је прво место на такмичењу у писању састава на немачком језику. Немачко удружење „Maria Theresiopolis“ из Суботице, уз подршку Министарства унутрашњих послова СР Немачке је и ове, 2018.  године, расписало конкурс за ово такмичење.

Занимљиво је да је и прошле, 2017. године, прво место такође заузела наша ученица Габријела Киш. На конкурс се ове године пријавило 106 ученика из 21 града, од тога четворо ученика ССШ "Милош Црњански" (Милица Сандић и Барбара Ристић из IV1 и Доротеја Грастић и Марко Бајкин из II1). Њихов ментор је била професорка немачког језика Снежана Влајков. Милица Сандић је освојила прво место и наргадно путовање у Беч, а Доротеја Грастић четврто место и књигу на немачком језику. Надамо се да ће и идуће године бити награђених састава из наше школе.

У суботу, 22. новембра 2018, Милица Сандић и професорка Снежана Влајков су боравиле на наградном излету у Бечу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.