Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Тијана Карић прва на Републичком такмичењу талентованих ученика

Т. Карић на представљању награђених радова у Народној библиотеци "Јован Поповић"
У суботу, 1. јуна 2019, у Гимназији "Урош Предић" у Панчеву одржано је 62. Републичко такмичење талентованих ученика средњих школа. Oрганизатор такмичења је Регионални Центар за Таленте "Михајло Пупин" и Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Такмичили су се полазници регионалних ценатра за таленте, по научним областима.Такмичење се састоји из два дела: у првом делу се решава тест, а други део представља израда и одбрана истраживачког рада (сваки део носи по 50 поена).

Ученица наше школе, Тијана Карић (I1 - лабораторијски техничар), полазница кикиндског центра за таленте, заузела је прво место у области хемија са освојених 98 поена. Тијана је написала и одбранила рад на тему "Парабен у козметичким производима" и освојила максималних 50 поена за рад. Њен ментор је била професорица хемије Јелена Драгољевић, такође из наше школе.

Комплетне резултате такмичења можете преузети помоћу овог линка.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.