Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Финале такмичења "Кенгур без граница"

Наши ученици у Крагујевцу са професорицом математике Иваном Љубојом
У недељу, 9. јуна 2019. на Природно-математичком факултету у Крагујевцу одржано је финале међународне математичке смотре "Кенгур без граница". У финалу је учествовало по 30 ученика сваког разреда који су у претходном делу такмичења освојили једну од прве три награде на републичком нивоу.

Нашу школу је у Крагујевцу представљало четворо ученика. Том приликом су им уручене медаље и дипломе за успех постигнут у претходном делу такмичења: Милица Адамовић (I1) је освојила сребрну, а Матеј Имброњев (III1), Милица Сандић (IV1) и Анастасија Пролић (IV1) бронзану медаљу. На финалном такмичењу нико од њих није освојио једну од прве три награде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.