Претрага

ПочетакВестиСтручна посета Суботици

Стручна посета Суботици

У петак, 15. априла 2016. ССШ "Милош Црњански" је организовала стручну посету Суботици за ученике архитектонске струке другог, трећег и четвртог разреда. Ученици су најпре посетили Грађевински факултет у Суботици, где су се упознали са начином функционисања факултета и могућностима уписа и студирања. Декан је одржао кратку презентацију о Факултету у амфитеатру, а након тога су ученици посетили лабораторију за хидротехнику и лабораторију за материјале и конструкције. Ту су моглу да виде занимљиве огледе испитивања чврстоће бетона на притисак и арматуре на затезање.

После тога су ученици одељења II2 и III2 посетили Међуопштински завод за заштиту споменика културе где су се упознали са радом Завода и његовом богатом архивом. Представници Завода су одвели ученике и до суботичке синагоге где су могли да се упознају са радовима на санацији фасаде који се тренутно изводе под надзором Завода. Суботичка синагога је културно-историјски споменик од изузетног значаја и под заштитом је државе.

У посети је, осим наших ученика, била и група од двадесетак ученика Гимназије "Душан Васиљев", и професори Соника Прем, Вања Томашев и Штефица Ступовски.

Ученици и професори на Грађевинском факултету Ученици одељења II2 и III2 са професорима испред синагоге

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.