Претрага

ПочетакВестиСвет је наш – наши у свету: Даниел Ач

Свет је наш – наши у свету: Даниел Ач

У понедељак, 30. маја 2016. у амфитеатру је одржана трећа по реду презентација под називом "Свет је наш – наши у свету". Циљ оваквих окупљања је да се наши ученици, али и сви заинтересовани, упознају са бившим ђацима наше школе који су остварили успешну каријеру у иностранству. Гост је био Даниел Ач, који је пре годину дана матурирао у нашој школи, на смеру медицинска сестра-техничар. Он је школовање наставио у Сједињеним Америчким Државама након што је добио део стипендије за студирање на Универзитету Шо (Shaw University) у Северној Каролини. Даниел је од малих ногу тренирао тенис, па је захваљујући "белом" спорту добио спортску стипендију од овог универзитета. Као први рекет тениског тима свог универзитета, недавно је учествовао у финалу асоцијације CIAA која окупља универзитете из четири америчке државе. Због постигнутог успеха и просечне оцене, стекао је право на пуну стипендију од наредне школске године.

Директор Школе Виктор Фелбаб је дао уводну реч, а затим је Даниел Ач одржао окупљеним ученицима презентацију о начину добијања стипендије, као и о својим искуствима: о одласку од куће, путовању, о начину студирања и тренирања у САД-у. Ово је био део серије мотивационих презентација које организује школски тим за каријерно вођење како би се ученицима помогло да одлуче где и на који начин да наставе своју каријеру након завршетка средње школе.

Са предавања Даниел (четврти слева) у екипи свог универзитета

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.