Претрага

ПочетакВестиОбележена школска слава Свети Сава

Свечано уручене похвалe и награде матурантима

 слева на десно: Месарошки, Крстоношић, Васковић, Митровић, Гавранчић, Мирков, Месарош и директор Школе
У среду, 21. јуна 2017. у амфитеатру одржана је свечаност доделе похвала и награда матурантима који су се истакли током школовања. Најпре се в.д. директора Школе Милорад Карановић захвалио матурантима и пожелео им много среће у будућем животу и раду. Ученик другог разреда Михаило Лав Лакета је за матуранте одсвирао две композиције на класичној гитари.

После тога су одељењске старешине уручиле својим ученицима похвалнице и дипломе. Након тога је директор уручио дипломе "Вук Караџић" ученицима који су током школовања имали одличан успех из свих предмета. Ове године је било девет "вуковаца": Слободан Васковић (IV1), Милана Крстоношић (IV1), Никола Месарошки (IV1), Дуња Гавранчић (IV2), Петар Митровић (IV2), Невена Банаш (IV3), Николина Рајков (IV3), Срђан Мирков (IV4) и Анита Месарош (IV5). Ученику генерације Петру Митровићу директор је уручио и посебну награду.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.