Претрага

ПочетакВестиСвечани дочек за ученике - освајаче медаља на Републичким и покрајинским такмичењима

Посета Визиторском центру „Лудаш“ и ЈКП „Водовод и канализација“ у Суботици

У петак, 25.маја 2018. ученици одељења II3, III3 и IV3 (техничари за заштиту животне средине) посетили су у оквиру блок наставе Визиторски центар „Лудаш“ и ЈКП „Водовод и канализација“ у Суботици. Ученици одељења II3 и III3 посетили су Визиторски центар „Лудаш“, где им је одржано пригодно предавање, и обишли Лудашко језеро. Ученици одељења IV3 ишли су у обилазак ЈКП „Водовод и канализација“ у Суботици. Посету су организовале професорице Милица Абрамовић, Радмила Папић-Милићев, Мирјана Прекајски и Ивана Шербеџија.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.