Претрага

ПочетакВести"Совембар: Моја визија – сова ушара"

"Совембар: Моја визија – сова ушара"

У петак , 23. новембра 2018. одржана је по седми пут манифестација "Совембар“, ове године под називом "Моја визија – сова ушара“. У простору Спортског центра "Партизан" одржана је изложба ученичких радова свих школа из општине, а школе су се представиле и музичко-сценским наступима. Скупу се обратио председник Друштва за заштиту птица Србије Милан Ружић и рекао је да се у Војводини налази највећи број зимујућих јата, а да је у Кикинди најгушћа гнездећа популација сова утина на свету.

Наши ученици су се представили својим радовима: прехрамбени смер се представио радовима сове у тесту и ванилицама. Хемијски смер је делио летке о заштити животне средине, архитектонски смер је учествовао у радионици оригами и делио је млађим ученицима фигурице сове од папира, медицинскии смер се представио такође радионицом где су посетиоци могли да измере крвни притисак. Посебно је еколошка секција "Еко-ген" имала своју презентацију о совама. У музичко сценском-наступу нашу школу су представљали ученици: Милица Сандић, Миња Петров, Габријела Киш, Андреја Докић, Никола Надлачки, Маријан Челекетић, Викторија Рац Сабо и чланови секције "Еко–ген".

Посебно се захваљујемо свим ученицима који су дежурали на штанду наше школе, као и ученицима који су били публика и подршка док је трајао наступ. У организацији ове манифестације учествовали су професори Клара Паушић, Бранислава Крстин, Гордана Попов, Драгана Бубало, Оливера Француски, Нада Крстоношић, Радмила Папић-Милићев, Невена Месарош и Љиљана Радишић.

Штанд ССШ "Милош Црњански"

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.