Претрага

ПочетакВестиПосета Техничком факултету у Зрењанину

Посета Техничком факултету у Зрењанину

Наши ученици током посете
Ученици одељења IV3 (техничар за заштиту животне средине) су у понедељак, 26. новембра 2018. у оквиру блок наставе из предмета Загађивање и заштита ваздуха посетили Технички факултет "Михајло Пупин" у Зрењанину. Домаћин, доц. др Богдана Вујић је ученицима представила факултет. Асистенти са овог факултета су одржали презентацију факултета, а посебно одсека за инжењерство заштите животне средине. Потом је др Вујић одржала предавање на тему "Интегрални катастар загађовача". Наши ученици су ово предавање слушали заједно са студентима 3. године овог факултета. Потом су ученици обишли лабораторије за физику, хемију и информатички кабинет.

Ову посету су организовали наставници Радмила Папић-Милићев и Бранислава Дилбер-Косић, које су водиле ученике, као и Драгана Дунар и Љиљана Булајић, сарадници у настави.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.