Претрага

ПочетакВестиПрва награда на Фестивалу уметности и науке

Посета Средњој прехрамбеној школи у Темишвару

У уторак 4. децембра 2018. представници наше школе присуствали су прослави 10 година одвијања пројекта о здравим стиловима живота у Срењој прехрамбеној школи у Темишвару. Домаћини су организовали интернационални симпозијум под називом "Образовање о здравој исхрани и савременим светским изазовима" где су учесници професори, доктори и вероучитељи изложили своја виђења о данашњим изазовима који се нуде као и традиоционалним схватањима здравих стилова живота у исхрани и животу уопште. Скупу се прво обратила директорица школе и објаснила значај њиховог деценијског рада. Затим су се редом скупу обраћали представници школе, установа из града. На крају је изванредан наступ имао мушки црквени хор "EPIFANIA" који је увеличао ову свеаност. У холу школе су били презентовани ученички радови пекара и угоститеља.

Делегацију наше школе је предводио директор Милорад Карановић са професорицама технолошке групе предмета Оливером Француски и Браниславом Крстин.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.