Претрага

ПочетакВестиПрва награда на Фестивалу уметности и науке

У петак обележена школска слава – Свети Сава

У петак 25. јануара 2019. свечано је обележена школска слава – Свети Сава. Пошто овај празник пада у недељу (27. јануар), обележавање је померено на петак. Ученици и наставници су се окупили у амфитеатру у 12:30 сати ради прославе. Светосавску химну су отпевале ученице Миња Петров и Милица Сандић, а након тога је директор Школе Милорад Карановић поздравио све присутне и честитао им славу. После тога је свештеник осветио воду, жито и славски колач који су спремили ученици прехрамбене струке. Свештеник, директор и ученици су свечано преломили славски колач.

После овога, ораганизован је мини коктел за ученике и запослене.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.