Претрага

ПочетакВестиКонкурс за упис ученика у први разред у школску 2019/20. годину

Конкурс за упис ученика у први разред у школску 2019/20. годину

konkurs-2015-16У понедељак, 13. маја 2019. званично је објављен текст Конкурса за упис ученика у први разред средње школе у Републици Србији за школску 2019/20. годину. Конкурсом је предвиђен упис четири одељења првог разреда у нашу школу (исти број као и претходне године). Две разлике у односу на претходну годину су што ће се уместо образовног профила лабораторијски техничар ове године уписивати образовни профил медицинска сестра - техничар, а уместо прерађивача млека уписиваће се нови образовни профил оператер у прехрамбеној индустрији.

Дајемо табеларни преглед образовних профила који су Конкурсом предвиђени за упис у нашу школу са шифрама за листу жеља и слободним бројем места за упис.

шифра

образовни профил

подручје рада

број места

трајање

SNKI SC 4F34S

техничар за заштиту животне средине

хемија, неметали и графичарство

30

4 год.

SNKI SC 4H26S

архитектонски техничар

геодезија и грађевинарство

30

4 год.

SNKI SC 3A23S

пекар

пољопривреда, производња и прерада хране

15

3 год.

SNKI SC 3A31S

оператер у прехрамбеној индустрији

пољопривреда, производња и прерада хране

15

3 год.

SNKI SC 4O13S

медицинска сестра - техничар

здравство и социјална заштита

30

4 год.

Ученици на завршном испиту тест из српског, односно матерњег језика полажу у понедељак, 17. јуна, тест из математике у уторак, 18. јуна, а комбиновани тест у среду 19. јуна 2019. године.

Текст Конкурса

Мали календар уписних активности 2019.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.