Претрага

ПочетакВестиПрва награда на Фестивалу уметности и науке

Наши ученици учествовали у "Ноћи музеја"

У суботу, 18. маја 2019, у Народном музеју у Кикинди одржана је манифестација "Ноћ музеја 2019" под слоганом "Најважније је бити здрав". Тема је била историја здравства у Кикинди. Посетиоци су имали прилику да погледају изложбу о историји болнице, апотека и осталих здравствених установа, али и људима који су нас лечили. У оквиру пратећег програма, у свечаној сали Музеја, посетиоцима се представила и наша Школа – образовни профили медицинска сестра-техничар и фармацеутски техничар.

Ученици образовног профила медицинска сестра-техничар су заинтересованима мерили телесну тежину и висину, крвни притисак и концентрацију кисеоника у крви, док су будући фармацеутски техничари израђивали грожђану маст и разблажени етанол, које су делили посетиоцима. Подршку су им пружили професори Владимир Прунић, Санијела Јовић и Наташа Глигорин Танацков.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.