Претрага

ПочетакВестиПрва награда на Фестивалу уметности и науке

ССШ „Милош Црњански“ домаћин такмичења Српске квиз асоцијације

У претходних годину дана, ССШ "Милош Црњански" је била домаћин три мастерс турнира у организацији Српске квиз асоцијације и Енигматског клуба Кикинда, а у суботу 2. јуна 2019. у нашој школи је одржано и тестирање за Светско првенство у квизингу за 2019. годину. Светско првенство се одржава сваке године прве суботе у јуну, у исто време у великом броју градова широм света. Сви такмичари решавају истовремено исти тест од 240 питања преведен на њихов матерњи језик. Ове године је по први пут такмичење одржано и у Кикинди и надамо се да ће наша школа и убудуће остати место окупљања љубитеља знања.

Сви ученици и наставници који су заинтересовани за овакав вид забаве кроз учење могу да се јаве проф. Вањи Томашеву. Сва такмичења су отвореног типа и могу да учествују сви који то пожеле.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.