Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаМилица Сандић прва на такмичењу у писању састава на немачком језику

Републичко такмичење из хемије

С. Ђокић и А. Кајла у Београду

Републичко такмичење из хемије одржано је 10. и 11. маја 2014. на Хемијском факултету Универзитета у Београду. Нашу школу су представљале две ученице: Стоја Ђокић (I1 - медицинска сестра-техничар) и Ана Кајла (II1 - фармацеутски техничар). Оне су обе заузеле 2. место на Окружном такмичењу и тиме стекле право учешћа на Републичком такмичењу. Ученице је на такмичење водила професорица Бранислава Дилбер-Косић.

Такмичење се састојало из два дела: теста и експерименталне вежбе. Тест су решавали сви ученици, а 30% најбоље пласираних ученика на тесту приступило је експерименталном делу. У категорији првих разреда се такмичило 46 ученика, а у категорији других разреда 43 ученика. Наше представнице нису се пласирале на експериментални део.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.