Претрага

ПочетакВестиУченик генерације за школску 2018/19. годину је Милица Сандић

Ученик генерације за школску 2018/19. годину је Милица Сандић

На седници Наставничког већа Школе одржаној у среду, 12. јуна 2019. донета је одлука да се награда "Ученик генерације" за школску 2018/19. годину додели Милици Сандић, ученици одељења IV1 (медицинска сестра - техничар). Избор је спроведен у складу са школским Правилником о похваљивању и награђивању ученика, а укупно је предложено три кандидата од којих је Милица имала највећи број бодова.

Милица Сандић је све четири године школовања у нашој школи завршила са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем, а са одличним успехом је положила и матурски испит. Учествовала је на такмичењима из математике, хемије и биологије. У четвртом разреду је освојила друго место на окружном такмичењу из биологије, а на математичкој смотри "Кенгур без граница" освојила је трећу награду на републичком нивоу. У трећем разреду је била члан екипе наше школе на Математичком турниру "Архимедес". Осим ових званичних такмичења, Милица је представљала Школу и на многим другим такмичењима и конкурсима ("Шта знаш о здрављу", квиз "Моја Кикинда",...), а прошле године је освојила прво место на конкурсу у писању састава на немачком језику које је расписало Немачко удружење „Maria Theresiopolis“.

Током све четири године у нашој школи, Милица је активно учествовала у организовању школских приредби (Дан Школе, Свети Сава,...) и представљала је Школу на многим културним и научним манифестацијама ("Недеља парламентаризма", "Совембар", "Фестивал науке",...). Два пута је представљала нашу школу на међународном ученичком кампу "EuRoSeUn" у Румунији, као и на међународној смотри "Дани E-medica" у Хрватској.

Награда ученику генерације, као и остале похвале и награде заслужним матурантима, биће свечано уручене 18. јуна у 11 сати у амфитеатру.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.